Opslag

Ivemar is gespecialiseerd in geconditioneerde opslag van goederen die een speciale zorg of behandeling vereisen. Vaak gaat het hierbij om producten uit de farmaceutische industrie en medical devices. Deze komen terecht in onze vestiging te Saintes.

Wij stockeren (in colli verpakte) voedingswaren, maar ook niet-geconditioneerde, ‘klassieke’ goederen die deze voorzorgen minder vereisen, zoals o.a. elektronica. De voedingswaren die een koeling vereisen, komen in een apart gedeelte van het warehouse terecht. Dit gebeurt in onze vestiging te Braine-L’Alleud.

Wij werken voornamelijk in opdracht van (productie)bedrijven die hun logistieke processen of stockbeheer wensen uit te besteden. Onze logistieke dienstverlening omvat zowel warehousing als third-party logistics.

Onze twee magazijnen van 1.100 m² en 1.700m² voldoen aan alle vereisten voor opslag van geconditioneerde goederen. Ook alle gekoelde, verpakte goederen kunnen hier worden opgeslagen, in bulk of in rekken. Een aparte, afgesloten stockeerruimte voor de ‘high-value goods’ is uitgerust met de modernste beveiligingsapparatuur tegen diefstal en brand.

Ivemar is dus gespecialiseerd in het stockeren van geconditioneerde goederen, maar ook met opslag van niet-geconditioneerde goederen helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie.Onze opslagvestigingen

Geconditioneerde opslag


32 (0)2 358 55 15
info@ivemar.be

Avenue Léon Champagne 5
B-1480 Saintes

Niet-geconditioneerde opslag


32 (0)2 358 55 15
info@ivemar.be

Chaussée de Tubize 485c
B-1420 Braine-L’Alleud


Bekijk hier enkele foto's van onze opslagfaciliteiten!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x